Retour in het kort

Wettelijk gezien heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen indien je iets koopt via luchtwinkel.be. Deze termijn begint te lopen op de dag dat je het product ontvangt.

Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien het product onbeschadigd is. Materialen die in een bouwomgeving gebruikt zijn, dienen in dezelfde staat terug bezorgd worden. Dit wilt onder andere zeggen dat ze stofvrij zijn en dat ze in een zuivere verpakking terug bij ons aankomen. De kosten voor retourzendingen zijn voor jouw rekening.

Procedure

1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van de materialen contact op met ons. Dit kan via e-mail op het adres andy.camps@luchtwinkel.be. We sturen de eerstvolgende werkdag volgend op jouw mailtje een bevestiging van ontvangst en bezorgen je ook de verdere instructies voor de retourzending.

2. Wij nemen contact met jou op om de terugzending te regelen. Zo vermijden we achteraf discussies en ontvang je een creditnota. Je kunt een terugbetaling van de investering verwachten binnen 14 dagen nadat de items terug in ons bezit zijn.

3. Je staat zelf in voor de retourzending, maar hou er rekening mee dat we beschadigde items niet vergoeden.

OPGELET

Producten met het kenmerk "alleen op bestelling" worden niet teruggenomen. Een annulering van een bestelling van een dergelijk product is niet meer mogelijk nadat betaald werd.