Filterboxen en kanaalfilters

Actief kool paneelfilter 95mm voor Lindab FIBO filterbox

75,87 €

Deze filter kan in de filterbox gebruikt worden om de luchtkwaliteit van aanvoerlucht naar de woning te verbeteren. Deze is dikker dan de filter die al langer aangeboden wordt. Deze filter meer geur van houtverbranding uit de lucht kunnen halen omdat er meer actieve kool in de filter zit en omdat het filteroppervlak groter is. De werking van de filter neemt af als het debiet door de filter groter wordt. De filter moet, afhankelijk van de lokale vervuiling, regelmatig (minstens jaarlijks) vervangen worden.

Actief kool paneelfilter 95mm voor filterbox

Actief kool paneelfilter 44mm voor Lindab FIBO filterbox

47,48 €

Deze filter kan in de filterbox gebruikt worden om de luchtkwaliteit van aanvoerlucht naar de woning te verbeteren. Deze filter zal een gedeelte van de geur van houtverbranding uit de lucht kunnen halen. De werking van de filter neemt af als het debiet door de filter groter wordt. De filter moet, afhankelijk van de lokale vervuiling, regelmatig (minstens jaarlijks) vervangen worden.

Actief kool paneelfilter 44mm voor filterbox

Kegelfilter

10,59 €

De kegelfilter of ventielfilter wordt vlak achter een afvoerventiel in het kanaal geplaatst. Soms wordt het daarom ook wel een kanaalfilter genoemd. De filter wordt bij voorkeur vastgezet door de mechanische bevestiging van het ventiel. Om kanaalverstoppingen te voorkomen moeten deze filters regelmatig zuiver gemaakt worden. Het is aanbevolen deze filters jaarlijks te vervangen.

Kegelfilter 125

Fijnstoffilter voor filterbox 180

192,39 €

Deze filter kan in de filterbox met een aansluitdiameter van 180 mm gebruikt worden om de aanvoerlucht naar de woning te zuiveren van stof en pollen. De filter moet, afhankelijk van de lokale vervuiling, regelmatig vervangen worden.

Fijnstoffilter voor filterbox 180

Fijnstoffilter voor filterbox 150

165,77 €

Deze filter kan in de filterbox met een aansluitdiameter van 150 mm gebruikt worden om de aanvoerlucht naar de woning te zuiveren van stof en pollen. De filter moet, afhankelijk van de lokale vervuiling, regelmatig vervangen worden.

Fijnstoffilter voor filterbox 150

Filterbox voor fijnstoffilter

214,17 €

Deze kunststof filterbox kan in een ventilatiekanaal gemonteerd worden. Hierdoor kan de lucht die de woning ingeblazen wordt verder gezuiverd worden van stof en pollen.

Filterbox voor fijnstoffilter 150

Iso filterbox

114,95 €

Deze filterbox kan in een ventilatiekanaal met diameter 160 mm gemonteerd worden. Hierdoor kan de lucht die de woning ingeblazen wordt verder gezuiverd worden van stof en pollen.

Iso filterbox

Filter Paul actief kool AK voor Iso Filterbox

76,96 €

Vervangfilter voor Iso filterbox van het merk Paul. Deze filter is zeer geschikt voor aromatische koolwaterstoffen, heptanen, octanen, xylenen, benzeen en naftaleen. De filter is ook geschikt voor ozon. De filter wordt toegepast bij
kookgeuren, dampen en verfgeuren.

Filter Paul actief kool AK voor Iso Filterbox

Filter Paul actief kool AL voor Iso Filterbox

79,86 €

Vervangfilter voor Iso filterbox van het merk Paul. Deze filter is zeer geschikt voor methaan, ethaan, formaldehyde, ammoniak en waterstof. De filter wordt toegepast bij mestgeur.

Filter Paul actief kool AL voor Iso Filterbox

Pagina's

Abonneren op RSS - Filterboxen en kanaalfilters