Regelaars

Duco vocht boxsensor

196,63 €

Met de Duco vocht boxsensor kan je de DucoBox Silent Connect uitbreiden om zo een vraaggestuurde ventilatie te maken. Deze sensor is een deel van het Duco Reno systeem.

Duco vocht boxsensor

Duco CO2-boxsensor

259,55 €

Met de Duco CO2-boxsensor kan je de DucoBox Silent Connect uitbreiden om zo een vraaggestuurde ventilatie te maken. Deze sensor is een deel van het Duco Reno systeem.

CO2-boxsensor

Duco vochtsensor 24V DC

196,02 €

De Duco vocht ruimtesensor werkt samen met de DucoBox Silent Connect, de DucoBox Focus en de DucoBox Energy. Deze sensor wordt aangesloten op een voeding van 24V DC en wordt met 2 signaalkabels aan het ventilatietoestel aangesloten.

Duco vochtsensor

Duco vochtsensor 230V

196,02 €

Met de Duco vocht ruimtesensor kan je de DucoBox Silent Connect, de DucoBox Focus en de DucoBox Energy besturen. De sensor wordt gevoed met 230V en stuurt draadloos het vochtniveau naar het ventilatietoestel. Deze sensor is een essentieel onderdeel van vraaggestuurde ventilatie bij de Duco-toestellen.

Duco vochtsensor

Duco CO2-sensor 24V DC

323,68 €

Met de Duco CO2-ruimtesensor kan je de DucoBox Silent Connect, de DucoBox Focus en de DucoBox Energy besturen. De sensor wordt gevoed met 24V DC en stuurt de CO2-waarde naar het ventilatietoestel met een 2-draadse kabel. Deze sensor is een essentieel onderdeel van vraaggestuurde ventilatie bij de Duco-toestellen.

Duco CO2-sensor 24V DC

Duco CO2-sensor 230V

323,68 €

Met de Duco CO2-ruimtesensor kan je de DucoBox Silent Connect, de DucoBox Focus en de DucoBox Energy besturen. De sensor wordt gevoed met 230V en stuurt draadloos de CO2-waarde naar het ventilatietoestel. Deze sensor is een essentieel onderdeel van vraaggestuurde ventilatie bij de Duco-toestellen.

Duco CO2-sensor 230V

Duco bediening 24V DC

162,75 €

De bedieningsschakelaar werkt samen met de DucoBox Silent Connect, de DucoBox Focus en de DucoBox Energy. Deze schakelaar wordt aangesloten op een voeding van 24V DC en wordt met 2 signaalkabels aan het ventilatietoestel aangesloten.

Duco bediening 24V DC

Duco afstandsbediening 230V

162,75 €

De bedieningsschakelaar werkt samen met de DucoBox Silent Connect, de DucoBox Focus en de DucoBox Energy. Deze schakelaar wordt aangesloten op een voeding van 230V en communiceert draadloos met het ventilatietoestel.

Duco afstandsbediening 230V

Communication print DucoBox Silent Connect, DucoBox Focus en DucoBox Energy

196,02 €

De DucoBox Silent Connect, DucoBox Focus (na versie17xxxx) en DucoBox Energy kunnen uitgebreid worden met een communication print. Deze print maakt het mogelijk om deze systemen te laten communiceren via ModBus en/of ethernet (voor koppeling met de Duco Ventilation App). Door de ModBus koppeling is het mogelijk om de systemen te integreren in een gebouwbeheersysteem.

Communication print DucoBox Silent Connect, DucoBox Focus en DucoBox Energy

Vallox CO2 sensor

385,23 €

De units van Vallox kunnen vraaggestuurd werken door toevoeging van een CO2-sensor.

Vallox CO2 sensor

Pagina's

Abonneren op RSS - Regelaars