Omwille van veiligheidsredenen is de betalingsmogelijkheid via Ogone in onze website gedeactiveerd. Dit wilt zeggen dat enkel betalingen via Paypal of via een bankoverschrijving mogelijk zijn. Onze excuses voor dit ongemak.

Nieuwe producten

Duco vocht boxsensor

196,63 €

Met de Duco vocht boxsensor kan je de DucoBox Silent Connect uitbreiden om zo een vraaggestuurde ventilatie te maken. Deze sensor is een deel van het Duco Reno systeem.

Duco vocht boxsensor

Duco CO2-boxsensor

259,55 €

Met de Duco CO2-boxsensor kan je de DucoBox Silent Connect uitbreiden om zo een vraaggestuurde ventilatie te maken. Deze sensor is een deel van het Duco Reno systeem.

CO2-boxsensor

Duco schakelcontact

130,68 €

Het Duco schakelcontact kan je gebruiken als uitbreiding op de DucoBox Silent Connect, de DucoBox Focus en de DucoBox Energy. De sensor wordt gevoed met 230V en stuurt draadloos naar het ventilatietoestel wat de stand van een spanningsloos contact is.

Duco schakelcontact

Sensorless regelklep

135,52 €

De Ducobox Focus kan uitgebreid worden met een aantal regelkleppen. De sensorless regelklep kan bijvoorbeeld voor een berging gebruikt worden. De klep heeft een capaciteit van 25 m³/h. Deze capaciteit is na de installatie te wijzigen met het display menu in het toestel, met de Duco Network Tool of met de Duco Ventilation App.

Sensorless regelklep

Vocht regelklep

202,68 €

De Ducobox Focus kan uitgebreid worden met een aantal regelkleppen. De Vocht regelklep wordt gebruikt voor de aansluiting die naar de badkamer of de wasplaats gaat. De klep heeft een capaciteit van 50 m³/h. Deze capaciteit is na de installatie te wijzigen met het display menu in het toestel, met de Duco Network Tool of met de Duco Ventilation App.

Vocht regelklep

CO2-regelklep Toilet

268,62 €

De Ducobox Focus kan uitgebreid worden met een aantal regelkleppen. De CO2-regelklep voor het toilet wordt gebruikt voor de aansluiting die naar het toilet gaat. De klep heeft een capaciteit van 25 m³/h. Deze capaciteit is na de installatie te wijzigen met het display menu in het toestel, met de Duco Network Tool of met de Duco Ventilation App.

CO2-regelklep Toilet

CO2-regelklep slaapkamers

268,62 €

De Ducobox Focus kan uitgebreid worden met een aantal regelkleppen. De CO2-regelklep voor de slaapkamers wordt gebruikt voor de aansluiting die naar de slaapkamers gaat. De klep heeft een capaciteit van 30 m³/h. Deze capaciteit is na de installatie te wijzigen met het display menu in het toestel, met de Duco Network Tool of met de Duco Ventilation App.

CO2-regelklep slaapkamers

CO2-regelklep woonkamer / open keuken

268,62 €

De Ducobox Focus kan uitgebreid worden met een aantal regelkleppen. De CO2-regelklep voor de woonkamer / open keuken wordt gebruikt voor de aansluiting die naar de woonkamer gaat. De klep heeft een capaciteit van 75 m³/h. Deze capaciteit is na de installatie te wijzigen met het display menu in het toestel, met de Duco Network Tool of met de Duco Ventilation App.

CO2-regelklep woonkamer / open keuken

Duco vochtsensor 24V DC

196,02 €

De Duco vocht ruimtesensor werkt samen met de DucoBox Silent Connect, de DucoBox Focus en de DucoBox Energy. Deze sensor wordt aangesloten op een voeding van 24V DC en wordt met 2 signaalkabels aan het ventilatietoestel aangesloten.

Duco vochtsensor

Duco vochtsensor 230V

196,02 €

Met de Duco vocht ruimtesensor kan je de DucoBox Silent Connect, de DucoBox Focus en de DucoBox Energy besturen. De sensor wordt gevoed met 230V en stuurt draadloos het vochtniveau naar het ventilatietoestel. Deze sensor is een essentieel onderdeel van vraaggestuurde ventilatie bij de Duco-toestellen.

Duco vochtsensor

Pagina's